BREDT PRODUKTUDVALG​

Igennem UnitPartner får du adgang til et bredt sortiment indenfor køkkeninventar, såsom skuffer, beslag, greb og meget mere. Vi er eksperter i specialopgaver og har mange års erfaring i løsninger, som er sammensat til helt specifikke opgaver – det gælder enkelte produkter og totale løsninger. Det kan du både se af sortimentets størrelse og dets kvalitet.

Har du en specialopgave eller spørgsmål angående et køkkenprojekt, så giv os et kald, eller tjek vores produkt udvalg herunder.

Skuffer

Træ er et naturligt produkt, og derfor er sort, struktur og farve unikke i hvert træ. Derfor kan du finde vores skuffer i 3  forskellige kvalitetstyper og vælge mellem 18 træsorter. Det giver dig frihed til at sammensætte og udvælge unikke løsninger, der passer perfekt til dit næste projekt.  

Se vores store udvalg af skuffer fra Nothegger.

Beslag

Beslag er næsten altid usynlige, men alligevel essentielle for kvalitetsfølelsen af det færdige produkt. Igennem vores samarbejdspartnere får du adgang til mere end 125 års erfaring og teknologisk udvikling, som tilsammen har skabt de bedste udtrækssystemer i branchen.

Se vores udvalg af beslag fra Hettich.

Greb

De greb, du vælger, er en lille detalje med stor betydning. Skuffernes greb handler om design og funktionalitet, for de fuldender køkkenets udtryk og skal give en god fornemmelse, når brugeren åbner og lukker. Derfor har vi sikret et bredt sortiment med nogle af de bedste greb i branchen.

Du kan se vores udvalg af greb fra Hettich og Buster and Punch her.

Belysning

Belysning er et af de vigtigste designelementer i et rum, da det fremhæver kontrasterne. Derfor har vi sikret en bred vifte af produkter og leverandører. Du kan vælge fra et stort sortiment af varer indenfor LED belysning. Det gælder både integreret belysning fra Halemeier, men også designlamper fra Buster & Punch.

Du kan få LED belysning fra Halemeier, og Buster & Punch.

Overfladebehandling

Livstiden på produkterne er en vigtig faktor for købet. Selv på de bedste produkter vil overfladerne blive mærkede med tiden. Uanset om det er genopfriskning af lakoverflade eller en hel ny oliebehandling du ønsker, har UnitPartner produktet hertil.

Se vores udvalg af BAO & Adler produkter her.

Bestil dine skuffer

I webshoppen finder du udvalget af skuffer og kan bestille i det mål, den træsort og den overfladebehandling, du ønsker.

 kataloger

UnitPartner magasin

Hettich hovedkatalog

Hettich – Actro 5D

Hettich – ProDecor

Hettich – Quadro

Nothegger

TZ Austria

Bao

Buster+Punch

Halemeier